Phone export és smartmobile

Egy nap az egyetemen egy igen érdekes előadásnak lehettem szem-, és fültanúja. A manapság igen elterjedt okos telefonokról (smartphone-okról) tartott előadást egy igen híres előadó. Az előadás egyik alcíme az volt, hogy Used Androis Phones, vagyis az android telefonok használata. Ezért történhetett, hogy nagyon sokat beszélt arról, hogy mi a különbség a windows phone és az android phone között, illetve, hogy egyáltalán mit is jelent például a cellphone és a smartmobile kifejezés. Az előadást először magyarul tartotta, de egy óra múlva egyet angolul is tartott, mert olyan vendégek is voltak, akik magyarul nem tudtak egy szót sem. Az előadó, mint kiderült egy weboldalt képvisel, mely logo-used-smartmobiles-tal, vagyis használt telefonok exportálásával foglalkozik. Beszélt arról is, hogy mennyire megéri onnan rendelni telefonokat, illetve, hogy egyéb technikai dolgokat is szállítanak. Pendrive, memória kártya és egyéb fantasztikus cuccot vásárolhat az, aki ellátogat a usedsmartmobiles.com weboldalra.

Szandál webáruház

szandalMikor az ember költözik, akkor jön csak rá igazából, hogy mennyi mindene van. Gyakran hangzik el a lányok szájából, hogy „egy göncöm sincs”, azonban olykor – olykor szembesülünk azzal, hogy mégis van. Most az elmúlt egy hétben csak a holmijaimat pakoltam, aminek nagy része természetesen ruha. Igaz, hogy van/volt közte olyan darab, amit már rég ki kellett volna dobni, de nem volt szívem. Most viszont muszáj volt, mert ennyi ruha nem fér el az új lakásban. Még most is hoztam át olyat, amit szerintem hamarosan kidobok, mert már szinte használhatatlan. És akkor még nem beszéltünk a cipőkről. Van körülbelül három pár papucs, amit áthoztam, egy vagy két szandál, félcipő, csizma és még sorolhatnám. Ami az egészben a durvább, hogy férjemnek sokkal több cipője van, mint nekem, pedig én sem panaszkodhatok. Egyébként ezek a cipők nekem évek során gyűltek így össze, szerencsére nem kell kidobnom őket évente. Most mindennek helyet keresünk, remélhetőleg ott, ahol nem esünk keresztbe rajtuk. Minden szépen lassan alakul, de még mindig van holmim anyáéknál…

Az étkező színei

olasz étkezőszék A színek meghatározzák érzelmeinket, befolyásolják hangulatunkat, hőérzetünket. Nem mindegy tehát, hogy milyen színeket választunk oda, ahol a családi ebédeket, az esti vacsorákat és a baráti összejöveteleket tarjuk. Az étkezőkbe a vidám, barátságos, meleg és derűs színárnyalatok illenek a legjobban. Ezért a modern étkezőasztalok, étkezőszékek és a design étkezőgarnitúrák között is keressük a lágyabb színűeket, a melegebb tónusúakat a virtuális polcokon. A barátságos, családias környezet, a derűs berendezés meghozza majd az étvágyat és így a család és a barátok szívesen maradnak majd még az asztal mellett egy kis evés utáni beszélgetésre is. Otthonunkat a színek és a formák egyaránt meghatározzák, ezért válasszuk meg körültekintően a lakás többi helyisége mellett az étkező berendezéseit is. A design lakberendezési webáruház rengeteg ötlettel, számtalan szebbnél szebb bútorral és kiegészítővel vár ránk. Nekünk csak álmodni és tervezni kell, a többit online rendeléssel, otthoni könnyed és gyors vásárlással elintézhetjük.

 

Az országúti az igazi versenykerékpár!

kellys kerékpárokA fekvő kerékpárokon különleges helyzetben kell tekernünk. A megszokott ülési pozíciót felváltja egy speciális már-már fekvő helyzet, mely az átlagosnál sokkal kisebb légellenállást biztosít. Ezzel pedig gyorsabb haladást is garantál. Mégsem ebből a kerékpárból lett versenykerékpár. Mindannyian tudjuk jól, hogy az országúti biciklik lettek a népszerűbbek, a versenybírák által is elfogadottabb kerékpárok az aszfalton megrendezett versenyeken. A Tour De France és a Giro d’Italia minden évben egyre több versenyzőt és nézőt vonz. Az országúti biciklik éppen ezért soha nem látott mértékben lettek mára népszerűek. A kezdőtől az igazi, verseny kategóriáig mindenki megtalálhatja a legnagyobb márkák modelljeit az online áruházakban, így aki szeretne egy kiváló minőségű, könnyű és gyors országúti kerékpárt, az egyszerűen, akár otthonról is megvásárolhatja azt. Mozgékony gépezet, erőteljes haladással agilis bicikliseknek. Ez az országúti kerékpár!